Stokerflis

Bæredygtigt stokerflis hos Skovbygaard

Søger du stokerflis, eller har du brug for en hånd til fremstilling og/eller afsætning af stokerflis? Hos Skovbygaard i Nordjylland har vi egen flishugger og her kan du få mange former for flis. Vi erfarne inden for både fremstilling og afsætning af diverse typer flis.

Hvad er stokerflis og hvorfor anvende det?

Stokerflis er flis, som er hugget i fine stykker, så selv små stokerfyr kan bruge det. Det er et miljøvenligt naturprodukt, som er produceret fra ren råtræ. Råtræ er typisk 3 meters energitræ eller heltræ med en stamme af høj kvalitet. Derudover har træet har tørret i mindst et halvt år, inden det bliver lavet til stokerflis, da vandprocenten helst skal være på 20-30%.

Høj brandværdi: Stoker flis er ren træ uden, grene, kviste og nåle. Det betyder, at brandværdien høj, og du får en mere effektiv fyring uden driftstop.

Fremstilling af flot og ensartet flis

Vil du gerne have hjælp til fremstilling af stokerflis? Vores flishugger er monteret med et sold som laver utrolig flot og ensartet flis, som sagtens kan konkurrere med træpiller. Vi kan også hjælpe dig med at afsætte flisen. I såfald transporterer vi det væk for dig, og stokerflisen bliver derefter opbevaret i en hal.

Hvis du skal bruge andre former for flis, så se også: skovflis, rodflis, grotflis og afdækningsflis – eller kontakt os for at høre mere.

Kontakt os for et uforpligtende tilbud

Vores hovedbeskæftigelse er fremstilling af flis, og vi sidder altid klar til at give dig et godt tilbud på det, som du har brug for. Ring til os på (+45) 23 80 14 80 eller skriv til os på mail kasper@skovbygaard.com, hvis vi skal ringe dig op.

Andre flistyper udover stokerflis

Vi fremstiller og sælger følgende flistyper:

Kontakt os for at høre mere om de forskellige typer, hvis du er tvivl om, hvad der er det rette for dig.