Skovmaskine til maskinskovning

Hjælp til maskinskovning med skovmaskine hos Skovbygaard

Søger du en hånd til maskinskovning? Så læs med her. I vores moderne maskinpark har vi nemlig altid den rette skovmaskine til opgaver inden for skovning. Dermed kan vi hjælpe dig med maskinskovning, uanset hvad opgaven hos dig byder på.

Udstyr til maskinskovning

Med et bredt udvalg af udstyr til maskinskovning har vi en stor fleksibilitet i vores arbejde i skoven. Maskinerne har mange forskellige funktioner. Først fældes træerne, derefter afgrenes de, samtidigt med at stammen saves i passende længder, alt efter om træet skal bruges til langtømmer, korttømmer eller andet.

Skovmaskinerne er computerstyrede, så de automatisk ved, om et stykke træ er bedst egnet til det ene eller andet produkt, alt efter længde og diameter.

Se vores skovmaskiner i aktion

Se nedenstående video, og få et indblik i, hvor effektive vores skovmaskine til maskinskovning er. Vores skovmaskine er en Ponsse scorpion King med H7 Aggeregat

Det er en maskine med høj driftsikkerhed, som er er perfekt til udtynding og afdrift i skovområder.

Kontakt os for at finde frem til den rette skovmaskine

Skal vi komme ud og hjælpe dig? Kontakt os i dag og høre mere. Du kan også ringe på (+45) 23 80 14 80 og få et uforpligtende tilbud. Vi deler gerne ud af vores ekspertise.