Rodfræser til rodfræsning i Nordjylland og resten af DK

Rodfræsning med effektiv rodfræser

Søger du en rodfræser samt professionelle hænder til rodfræsning i Nordjylland? Hos Skovbygaard kan du få hjælp til effektivt at få fræset rødder i hele Nordjylland.

Ved rodfræsning fræser man skovbunden igennem for at fjerne alle rester efter rødder. Ved rodfræsning raspes træstubben og dens rødder i stykker, hvorefter hullet jævnes med jord. Derefter er der ikke et eneste spor fra træstubben tilbage. En god rodfræser sørger for, at al træmateriale placeres i dybden, og al jord placeres ovenpå.

Miljøvenlig rodfræsning i Nordjylland

Vi har mange opgaver inden for rodfræsning i Nordjylland. Rodfræsning bruges som oftest efter grenknusning for at komme små grene, rødder og stubbe mere til bunds. Vores rodfræser mere i dybden 30-35 cm og efterlader en jævn muld uden spor af hverken træer, bevoksning eller rødder.Og så er rodfræsning en meget mere miljø venlig og økonomisk måde at fjerne træstubbe og lign. sammenlignet med traditionel opgravning og bortkørsel af stubbe med lastbil el andet.

Vi kommer ud til dig med vores rodfræser og løser opgaven

Når vi arbejder i skoven, foretages det på den mest økonomiske facon, men naturligvis altid med hensyntagen til den omkringliggende natur. Vores fældningsmetoder og moderne maskinpark sikrer, at vores produkter altid er i så høj kvalitet som muligt.

Vi hjælper også med afsætning af træ

Vores store berøringsflade og vores mange afsætningsmuligheder gør os til den ideelle samarbejdspartner, når du skal have afsat dit træ. Vi har altid en potentiel køber, og er derfor meget fleksible når det kommer til opkøb af træ.

Med vores moderne maskinpark, kan vi rodfræse helt ned i 30-35 centimeters dybde.

Se vores effektive rodfræser i aktion

Se nedestående video, og få et indblik i, hvor effektiv vores rodfræser er.

Kontakt os i dag, for at høre mere.